Kategori: Fotodagbok 2019

Spelkväll

Spel hör liksom julen till. Även hos oss. Ett roligt spel som vi köpte till sydafrikaresan spelades ikväll med pojkarna. Det är inte lätt att förlora… några blir sura och kommer med anklagelser. Själv blev jag sist men tog det med ro.

Julafton

Det finns alltid lite press på att julafton ska bli så lyckad. Det ska vara så mysigt och stämningen ska vara på topp. Vi har skruvat ner allt det där rejält. Vi struntar i julklappar och eftersom vi firar dansk jul är det mer en middag och inte så mycket förberedelser dagarna innan. Det blev alldeles utmärkt. Pojkarna hade fixat några små överraskningspaket. Morfar firade med oss och då är ju maten garanterat på toppnivå. Mys och lugn kväll vid tvn. En bra julafton helt enkelt. ❤️

UFO

UnFinished Objects. Förr hade jag aldrig sådana i handarbeteskorgen. Det var inte tillåtet! Inte börja på något nytt innan det gamla är klart. Nu har det spårat ur rätt rejält och jag tänkte ordna till det över julen. Passar mig bra. Gillar verkligen julen men minimerar ansträngningarna och fokuserar på att ha det bra och umgås med familjen och ibland vänner när det passar. Tv-konsumtionen som vanligtvis ligger nära noll stiger och eftersom jag har lite svårt att koncentrera mig på det blir det perfekt att blanda med handarbete. Börjar med en sjal som det ska bli kul...

Julkort

Idag kom ett julkort som värmde väldigt mycket! En person som uppskattar att titta in på hemsidan och skickar ett julkort med fin text. Så otroligt omtänksamt gjort. Du känner igen dig, du har gjort mig så glad ❤️

I Danmark

Några dagar i Danmark med pappa. Plötsligt blev det soligt så då gick jag en promenad på stranden där jag lekte som barn. Mysigt!! På kvällen blev det släktträff och mat. Mycket roligt!!

Julkransbindning

Bjöd in min kompis Lena som är en hejare på blomsterbinding för att lära mig och kollegorna att binda julkransar. Det blev ju såååå bra!!

Marloth

Så kom den då, sista dagen i Marloth, sista dagen på vår resa i Sydafrika. En alldeles underbar resa blev det verkligen! Avslutningen i just Marloth Park blev en höjdare. Lite en afrikansk dröm faktiskt… Klicka på bilderna för en större version.

Safaridag nummer två

Vår guide är fenomenal! Hon kan allting och hon är så engagerad och trevlig. Vi storgillar henne! Idag var det lite färre djur men närkontakter! Mycket spännande med elefanter och lejon helt nära bilen! Inga fönster eller galler på bilen heller!!

Hartenbosch

Med boende i strandhus precis som det låter – vid stranden så blev det en skön dag med sol och underbar mat. Vi hade avsikten att bada men det var lite för kallt. Räckte fint att doppa fötterna. Maten var helt underbar idag igen! Vi är förtjusta i landet, naturen, vyerna, lugnet, vänligheten och så maten! Vi har det helt enkelt ruskigt bra!