En veckan in i juli får vi i båten

Finaste sommaren in mannaminne och först nu får vi i båten. Måste erkänna att jag inte saknat den så värst mycket, det är alltid kajaken som vinner när det är väder att vara på vattnet.  Men nu är den i och det är ju kul. Vi åkte en vända för att reka lite kajakturer. Eftersom jag erbjuder kajakturer för klubbmedlemmarna i TVSK varje onsdag behöver jag tänka ut bara mål. Det låter kanske inte så svårt med tanke på att jag paddlat här i 15 år, men paddling med klubben är något helt annat än min egen paddling. Jag behöver tänka närområde och paddlingar på bara ett par timmar. Det är skillnad.

Vi hittade en fin strand som nog blir ett bra mål. Den andra planen gick i stöpet.  Men det är bara att spana vidare.

Det fick fint med båten iallafall. Så nöjda med att ha bytt till denna enklare båt!’

Dagens kapten.  Jag körde hela dagen, från att jag hoppade i båten vid sjösättning ända till vi var tillbaka och lade till. Inte helt enkelt att få till det där med tilläggning vid vår brygga, men övning ger färdighet 🙂

 

Nytt ställe att rasta hittade vi. Riktigt trevligt!

 

Och en egen liten pool med varmt vatten! Gött säger Den Nakne Cacharen 🙂

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.