Sommar, bad, fotboll och drönarflygning

Efter mycket meck fick vi bojen till båten. Synd att det går ett år emellan gångerna så vi hinner glömma alla smarta saker vi tänkt ut…  Men till slut fick vi i kedjan och bojen ligger där den ska.  Båten får vänta till imorgon för klubben fixade fotbollsmys med storbild på scenen och gott om blågula fans på dansbanan. Jättemysigt, synd bara att Sverige inte vann…  Fast det fanns nog de som sörjde mer än jag 🙂

Jag hann suppa ett varv runt Björnholmen, ligga i och bada länge innan vi fixade mat och sedan ner till klubben igen vid 9-tiden för att filma lite med drönaren. Åh så fina kvällar vi har!!  Och så kul att det finns aktivitet att filma. Det blev badtjejer och kajak innan det blev för mörkt.

Bra dag igen!

 

 

 

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.