Mot Mariehamn

Långsamt tog vi oss mot Mariehamn. Diverser borgar och andra historiska sevärdheter besöktes på vägen. Mitt intresse för dessa är ju rätt nära nollan medan Birger gladeligen spenderar timmar bland skyltar och historisk information. Så perfekt att det ofta finns en eller flera cacher vid sevärdheterna. Idag har jag gått och gått och loggat medan Birger har läst skyltar.

Väl framme i Mariehamn tog vi cyklarna och cyklade runt i stan och cachade. Det var sååå perfekt! En så trevlig stad och så lagom stor att cykla runt på en halv dag.  Bra cacher, vackra byggnader, kanonväder och så en åländsk pannkaka till lunch.

Efter middagen tog vi oss sedan en cykeltur till. Massor loggat idag! Kul!

Var f-n är mina byxor???

Var f-n är mina byxor???

Birger inspekterar ägorna...

Birger inspekterar ägorna…

Birger tittar ut från sin lilla borg.

Birger tittar ut från sin lilla borg.

Skyltar överallt! Vi kommer aldrig fram ;-)

Skyltar överallt! Vi kommer aldrig fram 😉

Share

Kommentera