Kusinträff & Klassfest

Kusin Helle hade inviterat mostrar och kusiner till frukost. Såååå trevligt!  Det är inte ofta vi ses så jag uppskattade verkligen möjligheten att sitta med dem en stund och prata och skratta, titta på gamla bilder och uppdatera sig på hur livet hanterat oss.
image

image

image

image

image

Sedan hann Birger och jag ut på Treldenäs en sväng för lite caching innan jag fick svida om inför klassfesten.

image
image

image

Det var sååå trevligt! Vi började på skolan, gick igenom alla våra gamla klassrum, gymnastiksal, slöjdsal, fysiksal och alla kom ihåg olika saker vilket såklart var kul.  Sedan fikade vi ute i den fantastiska solen, åkte till Hvidbjerg där vi ojade oss över hur hemskt allt var när vi gick i simskola där. Det var nog snö och hagel och 1-meters vågor hela sommaren om vi kommer ihåg rätt.

Till sist grillafton hos Kurt.  Tänk att alla dessa ungar samtliga utvecklats till så gemytliga människor. Det är bara så lätt att umgås och extremt otvunget. Varje gång är alla lika ivriga att säkerställa att det blir av igen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dorte & Jan

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Peter, Lene & Helle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvidbjerg.. ett enormt danskt berg 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Duktiga pojkar!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu har vi rast!

13346718_1361652633879845_6753722083229190400_n

Samling utanför skolan. With Peter Niels Madsen, Niels Peter Madsen, Flemming Madsen, Yvonne Erbo Andersen, Jette Gustafsson, Rene Sabro, Lissi Graversen, Helle Rasmussen, Søren Steensen, Axel Graversen, Kaj Sparle Christensen, Lene Møller Christiansen, Dorte Storm Petterson and Jan Toft Poulsen.

 

 

 

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.