Bra använd tid…

Många tror att ”jobba hemifrån” är ungefär samma sak som att jobba halvtid, fuska, använda arbetstiden till privata ärenden. Detta är ett trist sätt att se på en fantastisk möjlighet. På mitt jobb är det många som arbetar hemifrån några dagar i veckan. Det funkar utmärkt! Man hittar en balans och de dagar man åker in till kontoret fyller man på med social närvaro och snappar upp stämning och saker som är på gång.

Jag är så glad över att jag har den här möjligheten.

IMG_20160413_120534

Och så är jag supernöjd med min hund! Den är tyst och snäll. Luktar inte och behöver aldrig rastas. Kanske dammas av lite ibland ut igenom altandörren. Rekommenderas varmt!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.