Baka!

6 timmar hem i bilen.. det är lite långtråkigt.. visst sover jag lite men blir rastlös och funderar vad jag ska göra när jag kommer hem. Baka!  Kanelbullar?? Nä.. Marcus och jag har ju bestämt att vi inte ska äta så mkt sånt… matbröd.. nä.. det har vi så mkt i frysen.  Nu vet jag! Gott bröd att ha till soppa.  Så gott med bröd till soppa och det får gärna vara lite kryddat. Kom på att jag har massor av kryddblandningen orgegano/sesamfrön från Jordanien. Det tar vi!

Vi tänkte göra små trekanter.. men de blev lite fula i formen när vi flyttade från bakbord till plåt. Istället tog vi en större hjärtform för pepparkakor.  Det blev bra. Mumsigt blev det också!

31jan16

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.