I de dimhöljda råttornas vatten…

Det var ett av förslagen på titel på nya råttanfilmen från idag. Haha. Väldigt passande. Paddling med Lysekils friluftsfrämjande från Kungshamn och runt Saxen och Långö, en dryg mil. Vi paddlade lugnt och stilla. Tempot är alltid behagligt med Lysekils FF, särskilt på vintern.  Skönt.. då blir man inte svettig och fryser inte när det är rast.

Dimman lättade i några minuter under lunchen men annars låg den tät och gav lite mystik till dagens glada paddling. Verkligen god stämning, roliga tjejer med som jag inte träffat förut. Bastubad i Tullboden efteråt.

Sedan hem till Tullboden, brasa och rester på tallriken. Precis vad jag hade lust med 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Christer begrundar underlaget…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

In i dimman

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Är vi på Grönland??

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Isflak lite här och där…

kajak 24jan-_6696

Fika i lä. Alltid gott.

kajakspar

En dryg mil blev det. Lagomt en vinterdag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Är det en som har mast??

 

Share

Kommentera