Another day in paradise…

Båten blev ilagd.. med lite mer fart från kärran än önskat kanske, men i kom den. Sedan fick vi använda oss av paddelkunskaper för att ta oss till båtplatsen, för skrället ville inte starta. Och jag som ansträngt mig så med schacklar och fix vid bojen.. inte helt lätt att mecka med skiftnyckeln från SUP-brädan.

Nåja, vi hoppas på ett lättåtgärdat fel och tillbringade dagen på bryggan, på SUPen och bara stortrivdes i solen med alla goa tullbodare.

Även kvällen avnjöts på bryggan. Mackan körde båten för ungdomarna som ville åka både ring och wakeboard. Log för mig själv när jag hörde fjortisarna prata om vem som skulle köra…   Det ska Marcus, han kör skiiitbra. Gulligt!

En tysk kom och frågade försynt om han fick stå med sin husbil på samfälligheten. Jag sade att egentligen inte…. det är ju campingförbud här. Men…. ingen kommer att säga något… Jag heter Jette.. hänvisa till mig om någon bråkar sa jag.  She is Mrs Boss sa grabbarna.. hehe..  Jag protesterade lamt…  Du ÄR Mrs Boss sa grabbarna och så började de göra upp rangordningen i klubben. Jag kom högt upp.. hihihihi

 

DSC_8363_3183

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.