Finfin helg – men ledbruten!

Verkligen en aktivitetsfylld helg! Vi hann med allt kändes det som!  Paddling, gjutning, mossrivning, plocka fram allt på altanen, gräva upp ett träd, riva mer mossa, druckit vin med grannar, druckit vin med andra grannar. Vandrat en knapp mil på Malmön med goa människor från VänerCachers, bjudit dem på äbleskiver på altanen och kramat om dem med vetskapen att vi ses om ett par veckor igen. ”Gillar”.

Idag måndag är jag kvar i Tullboden. Åkte till tippen med gammalt skräp, gödslade gräsmattan i regnet och har köpt en robotgräsklippare och fått tag på en plåtslagare.  Och så har jag såklart jobbat.. och så byter jag nog roll på jobbet inom kort. Det blir bra det här 🙂

image

image

image

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.