Fotodagbok september 2009

27 september 2009

Lena och jag ser pigga och glada ut innan Lidingö Tjejlopp. Lite svettiga men minst lika glada såg vi ut en timma senare när vi var i mål. Vi var båda mycket nöjda med vår prestation i detta superkuperade lopp.

Blev dock så inne i detta att jag glömde att ringa och säga GRATTIS TILL MILLAN!!! Får jag göra imorgon… kom hem nära midnatt och då är det ju lite sent… sorry!

27sep09

21 september 2009

Lunchen gick åt till att fota flera av Annas fina smycken. Nu börjar vi tycka att bilderna blir bra också!

21sep09

20 september 2009

Fångarna på fortet i Karlsborg! Waow vilken rolig dag! 11 personer samlades i Karlsborg och firade oss i rep, gick i mörka tunnlar, över vattenhinder, kröp i trånga utrymmen, löste gåtor, räknade omöjliga mattetal och hade helt enkelt bara så roligt! Det handlar om geocaching såklart! Vilken rolig cache!!!!

20sep09

19 september 2009

Ännu en härlig höstdag. Vi steg upp tidigt och åkte med Tomas ut till en flugfiskesjö. Napp blev det ju inte såklart, det brukar vi ju aldrig få, men det var en härlig dag ändå. Sedan hem och städa! Perfekt att få gäster ibland, så tar man tag i mockningen av hemmet!

19sep09

18 september 2009

Vilken tur vi hade med vädret! Ledig en fredag, 2 m/s och blå himmel. Som gjort för paddling, och så blev det. Åkte till Stocken och paddlade till Gullholmen och Hermanö där vi cachade och njöt av den suveräna dagen!

18sep09

16 september 2009

Vår 15-åring är världens bästa! Imorgon är det friluftsdag för både honom och brorsan och då ställer han sig och gräddar dubbel plättsats till dem båda… pussunge!!

16sep09

15 september 2009

Mer paddling… Anna och jag paddlade runt Hälsö! Vilken underbar sak att göra en vanlig tisdag. Det var stilla och vackert och hann bli rätt mörkt innan vi kom i hamn igen. Så mysigt att paddla runt i skenet från alla hus på klipporna. Mumma för själen, resten av veckan kommer att passera i ett töcken!

15sep09

14 september 2009

Tillbringade några timmar på kvällen med att fotografera Annas fina smycken. Oj vad svårt det var att fota silver! Men vi ska nog få ordning på det!

14sep09

13 september 2009

Vi fortsätter att njuta av det perfekta paddelvädret som ofta infinner sig i september. Idag paddlade vi till Lilla Kornö. Lite blåsigt var det allt men det gick fint ändå! Verkligen en härlig helg rakt igenom. Lite mer om själva paddelturerna under ”kajak”.

13sept09

12 september 2009

Ännu en dag i kajaken, soligt och fint. Inte många båtar ute, sedan kalasväder för grillning i Tullboden. Inte så dumt!

12sep09

10 september 2009

En helt ljuvlig kväll i kajakerna utanför Marstrand. En tur med kollegorna som bara blev så bra!

10sep09

7 september 2009

Blåsigt och guppigt = bra förutsättningar för lite action på vår segelkväll med jobbet! Dramatik blev det – en rorsman i vattnet. Men han tog det med jämnmod!

7sep09

6 september 2009

En dag i skogen med familjen Johansson resulterade i massor av svamp. Halvvägs såg korgen ut som nedan. Tur att vi bara hade en korg med oss, det tog lång tid att ta vara på allt detta guld på kvällen. Men mums!! Tack Ulf och Okki för kursen! 🙂

6sep09

5 september 2009

Arbetsdag i Tullboden. Perfekt väder och bra uppslutning gjorde att vi fick en massa gjort. Även Marcus jobbade på bra trots att han på bilden mest tar igen sig. Badtunnan blev klar, lunchen var god och sjögurkorna blev bortskrapade. Det sistnämnda är inte ett jobb för lättäcklade…!!

5sep09

3 september 2009

Hade laddat för en massa mysiga kajakbilder idag men turen blev inställd pga uselt väder. Så nesligt. Istället tar vi en bild på morfar eftersom han just kommit hem från sjukhuset och mår som en prins. Härligt!

3sept09

 

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.