Nedräkning till Marockoäventyret

Mindre än två veckor kvar till Marocko-äventyret: Voluntärsarbete i Casablanca.

Det mesta har nu fallit på plats. Jag vet vad jag ska göra, vem jag ska arbeta med, var jag ska bo, hur jag ska uppföra mig och vad jag bör ha på mig, eller kanske mer, vad jag inte ska ha på mig. Vi har blivit utbildade i allt från kultur, att arbeta i grupp, digitalt ansvar, hur vi hanterar oetiska situationer, hur vi agerar mot varandra och mycket mera. Nu är det bara att åka iväg och göra sitt bästa.

Under tiden som vi är i Marocko ska vi alla blogga. Jag uppdaterar nog lite här också men mest blir det på denna sida:

Morocco 6 med IBM – http://www.morocco6.jette.se

mor

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.