Morgonvy på Sri Lanka + stickning i soffan

Kontakt med sonen igen. Han verkar vara på bättringsvägen. Skönt att höra. Tycker inte han ska tappa mera vikt. Tycker han ska investera i toapapper istället…  Nåja, det var inte det jag skulle skriva om 🙂  Utan hellre visa utsikten från hans budgetboende. Den kompenserar kanske brist på toapapper och bestick??

eriks morgonvy

Bilden är tagen vid 6-tiden på morgonen. Tänk vad surf kan göra för morgontrötta!

Kvällen blev i soffan. Färdigställande av projekt två. Jag brukar inte ha många stickningar igång samtidigt, men nu har jag haft tre…. inte bra! Men två klara igår och idag. Idag blev pulsvärmarna klara. Kanske inte riktigt så fina, får nog göra några fler så blir det som jag vill så småningom. Men otroligt skönt med värmen när man har lite ont i handleden. så jag är ganska nöjd ändå.

DSC_1682
och… eh.. så kunde jag ju kasta mig över nästa projekt. ”Beanie by me”. En mössa, behöver jag nog….. har ju inte så många. hihi.

DSC_1683

Share

Kommentera