Paket på posten!

Erkänner att jag handlar lite på nätet ibland. Och att jag gjort det även de sista dagarna. Så jag passade på att hämta ut paket när jag ändå var på torget ett ärende. Hittade först inte lappen i väskan.. rotade och rotade, och så dök den ju upp. Unga killen bakom disken var inte imponerad. Det stod som i eldbokstäver ”tanter och deras väskor, suck” över hela hans panna!

Han hämtade paketet. Det var GÖRSTORT!  Hjälp.. vad har jag beställt? Ransakade minnet. Kom inte på något som skulle vara så skrymmande men var absolut inte säker på att jag var oskyldig. Hmmm.. hur ska jag förklara det här hemma tänkte jag.

Men ett flin spred sig över ansiktet när jag såg avsändaren. Erik Gustafsson. Jahaja… saker han inte orkar släpa på.  Kom hem och öppnade, ganska nyfiken såklart.  Lukten spred sig i köket….   En våtdräkt. Den var nog inte helt torr när den packades ner för några veckor sedan. Nu har den legat och gosat till sig ordentligt i plastpåsen som var runt rycksäcken. Alla dragkedjor på ryggsäcken var sönderrostade och jag fick klippa upp den för att få ut allting.  Puh!  Som tur var hade smart-Erik lagt elektroniken (som han tydligen tröttnat på) i en separat plastpåse så det hade klarat sig.  Elektroniken.. hmm.. actionkameran och högtalaren som hans mamma ansåg prio 1 och 2 på packlistan anses tydligen inte så nödvändiga. Nu ligger de här hemma. Laddaren till kameran också. Himla bra att jag köpte mig en ny laddare för en vecka sedan för att han fick min…    Tror jag ska sluta lägga mig i hans packning framöver 🙂

DSC_1725

Stor säck med spännande innehåll… trodde jag!

DSC_1724

Skulle ta en bild på Birger när han tvättade rutan. Vet inte om kameran var slö eller om han var blixtsnabb. Han hann ur rutan iallafall….

 

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.