Vilken dag!!

Oj vilken dag det blev!! Den började inte bra. Verkligen inte bra. Ska hålla en presentation för alla europeiska kollegor som ska spelas in så att de stackare som har viktigare saker för sig kan plågas av min presentation senare. Och tekniken fungerar inte. Långa samtal med den filippinska supporten hjälpte inte och till slut fick jag släppa problemet och inse att jag får köra en gång till nästa vecka.

Presentationer för så många människor känns helt ensamma. Man pratar och pratar och försöker vara lite rolig men publiken har stängt av sina mikrofoner så man vet inte om det går hem. Sedan några frågor på slutet och så tack och hej. Som tur är får man kommentarer på chatten direkt efter. Det gick tydligen bra. Jag kan andas igen. Resten av dagen fylldes av intervjuer och coachingmöten och sedan telefonmöte med min egen chef i UK som jag aldrig träffat men som jag verkligen gillar.

Och så en kväll på universeum där jag med ett par kollegor speed-dejtade It-tjejer, träffade skolor och andra it-bolag för ett nytt kul projekt. Inser att jag kommer att ansvara för ett stort event på kontoret dagen innan jag flyger till Casablanca.  Tja.. Varför lata sig….?

Som lök på laxen missade jag bussen med tre sekunder efter att ha sprungit igenom centralen. Bästa busschauffören ser det och stannar upp, kör tillbaka in i fållan och öppnar upp de låsta dörrarna så att jag kommer med.  Puss på honom för det!!!IMG_20150113_162422

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.