Kategori: Kajak 2016

0

IBMklubbspaddling

Paddling för hela slanten just nu!  Ikväll prickade vi en fantastisk kväll då vi paddlade med IBM-klubben och utfick från Bleket med www.kajaktiv.se som guidade oss bland kobbar och skär en helt ljuvlig majkväll.  Kvalitet!!!!

14

EFIT!

Passar ju kanonfint med en Ett Foto I Timmen-dag just idag när det är fullt program!  Upp svintidigt trots att sömnen var urusel. Varför var den det?? Har inget att fundera på utom möjligen lite julpynt som jag vill få till. Vad 17?? Vill du se andra som också kör EFIT? Kolla här http://ettfotoitimmen.se  

0

Glöggpaddling från Skärhamn med Tjörns FF

Jag har inte paddlat så mycket med Tjörns Friluftsfrämjande, mest beroende på att jag inte haft kajaken härnere. Men detta var andra gången och det är verkligen ett trevligt och välkomnande gäng. 19 paddlare mötte upp vid akvarellmuseet och gav oss ut på det nästan spegelblanka havet. Rundade några kobbar och plötsligt såg det helt annorlunda ut. Men fina vägval gjorde att det blev en lugn och fin paddling hela vägen. Vi rundade flatholmen och njöt av nyfikna sälar och vackra vyer. Totalt 9.3 km blev det i lugn takt innan vi bjöds på glögg och pepparkakor i urmysig sjöbod. ...

0

Köpenhamn

6 glada paddlare från Tjörns kajakklubb åkte till Köpenhamn för att paddla med knappt 100 andra kajakister. Det blev en härlig helg som bjöd på både vin och vatten. Tänker absolut paddla i Köpenhamn igen. Den här gången såg vi de nya fräcka byggnaderna. Jag vill se de gamla också!

0

Måndagspaddling

Det blev en liten tur idag med! Måste erkänna att jag känner att jag missat hemmavattnen rejält och det är riktigt roligt att upptäcka dem nu! Ska ha kvar kajaken här ett tag! Idag lade vi i i Ödsmål och paddlade till Farlevsholmarna. Det var lite lagom då det blåste lite. Det mojnade dock rejält och blev en fin kväll igen!  Kom  iväg i tid och hann till och med sitta och sticka en stund i soffan. Gött!