På toppen av Stenungsund

Spännande vandring upp på toppen av Stenungsund – utsikt över orten och ända till Marstrand. Med tidvis dunkande hjärta för jag gillar inte att befinna mig i hagar..  Där kan finnas både kor och hästar och andra monster. Är lite osäker på om vi var i en hage men vi såg iallafall ingen ko.. och inte så mkt koskit heller.

 

Härlig vandring, 6 km blev det. Att det är så fint så nära hemifrån!

Syns lite dåligt här…. men man ser låååångt!

 

Bengan Bengtsson påstod att han skulle försvara mig mot monsterkor med denna pinne.. inte säker på att det fick mig att känna mig lugn och trygg!!

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.