Ljus

Har sagt det förut – säger det igen. En tillfredsställelse att ta vara på gammalt och återanvända. Ljusstumpar som jag fått av både mamma och Camilla och så mina egna smältes ner, blandades med lite feta kritor och på ett kick blir det nya ljus. De brinner något lite ojämnare än fabriksljus, men det får man ta.

ljus-6

Först smälter jag ljustumparna…

ljus-3

och några andra ljusstumpar

ljus-5

sedan skalar jag billiga kritor köpta på marknad…

ljus-4

så häller jag upp lager 1 i muggar med vekar sänkta med muttrar…

ljus-1

när de stelnar blir de så fina!

dsc_0068

och när de verkligen stelat så tar jag ut dem ur muggarna… söta!

och så kom alla ljusen ur sina muggar. :)

och så kom alla ljusen ur sina muggar. 🙂

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.