Pladderskrillor…

Alltså.. det bara kändes rätt att kalla det pladderskrillor. För det blev ju precis så! Jag stapplade runt några varv och funderade om det var 100 år sedan jag åkte skridskor sist. Sååå dåligt gick det!

Men så kom Anna! Och vi pladdrade pladdrade pladdrade.. och åkte fortare och fortare utan att märka det. Hade tidigare träffat Ted, en paddelkompis som ju såg hur uuusel jag var.. men när jag åkt och pladdrat en stund och han swischade förbi för 20e gången så ropade han ”bra”. Nu överdrev han väl såklart, men jag håller ju med om att det var ”bättre” än de inledande stapplingarna. Kul!!!

Birger måste ha tjuvtränat… han satte bara på sig skrillerna och åkte snabbt och stabilt. Fusk… eller iallafall orättvist 🙂

Poängen med Pladderskrillor är att jag skrev det på facebook, och en av mina gamla danska kompisar tror nu att skridskor heter pladderskrillor på svenska. Såklart han tyckte det var ett kul ord på det roliga språket svenska. hihi.

ok... skridskoprinsessor är vi väl inte, men roligt har vi!

ok… skridskoprinsessor är vi väl inte, men roligt har vi!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.