Uppehåll till slut

Äntligen slutade regnet och blåsten mojnade åtminstone lite. Vi gav oss ut på en runda på Bua hed där det otroligt nog publicerats en geocache av någon annan än jag. Över stock och sten och ner i blöta hålor innan vi kom till rätt vik där vi inte bara loggade cachen utan även hittade en äkta flaskpost. I flaskan låg ett brev från en gosse som hotar att äta upp våra bananer om vi inte mailar honom. Vi får väl skicka ett mail då!

DSC00058

Längre in i viken låg en vacker skuta som var tyskflaggad. Igår var det Götheborg som låg där. Det har alltid varit en populär vik att gömma sig för vindar i.

DSC00056

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.