Tullboden

Ledig!!  Och fullt pådrag.  Gjutit, klippt vår och grannens gräsmatta.  Sedan en sväng med mossrivaren på både vår och grannens matta. Vår var inte så farlig,  slitet för ett par veckor sedan lönade sig. Gött!

Sedan ett glas vin i solen med de andra grannarna..  Alltid enormt underhållande.  Man ska inte tro att livet är trist härute,  det händer alltid något!! Nu hade Marie ramlat i sjön från smögenbryggan…  Hihihi!

Trött..  En lång dag som började underbart och avslutades med kex och ost. Inte dumt 🙂

image

Färgat ett betonghjärta med pigmenten jag köpte i Marocko....

image

Ballong med betong... Vi får se hur det blir!!!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.