Kultur & shopping & reflexmössa

Tänk att en helt vanlig torsdag få en biljett och gå på ”bio” på GöteborgsOperan. Ingen vanlig bio. Utan Frozen Planet-filmen med levande musik och pauser mellan scenerna där nästa scen presenteras.  Det var överväldigande, enastående, bedårande! Hade tänkt se denna hemma på tvn. Vilken tur att jag fick möjlighet att se den så här istället!

DSC_1681

Annorlunda och kul! Extra bonus att dirigenten faktiskt är den samme som skrivit musiken till alla ”planet-filmerna”. En sådan ödmjuk och tilltalade person, tror han charmade alla i publiken.

Så imponerad av filmarna och klippen. Tålamodet och utrustningen. Grymt! Men hur många djur och landskap man än imponeras av så är det ändå ALLTID ett djur som är bäst, roligast och  charmigast. Pingvinerna! Så roliga! Om jag aldrig kommer till Antarktis för att se dem så borde jag ta mig till Slottskogen lite oftare för att njuta av gänget där iallafall 🙂

Strax innan filmen tänkte jag att jag kanske ska kolla om jag hittar några kläder att ha med till Marocko. Har inte sett fram emot denna shopping. Hur kul är det att handla ”formella kläder”??

Men… det blev bra! Gick in i en affär, var ganska ensam. Sa till kvinnan som jobbade där vad jag letade efter. Människan plockade fram precis rätt grejor i precis rätt storlek. Och inte alls så tråkiga som jag hade fasat för. Shoppat och klart. Tjoho!  Firade med en mumsig lunch… lunchen jag hade med mig får vila i jobbets kylskåp till imorgon. Slurp!

DSC_1680

Grekisk sallad utan äckliga oliver, yum!

 

Och så blev det kväll och stickningen blev klar. Sticka in reflextråd i en mössa. Roligt att se om det fungerar – det verkar faktiskt som om det gör det!

mossa

Till höger bild med blixt. Tror minsann reflextrådarna synns riktigt bra!

 

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.