Snorkling utan fisk??

Lite sovmorgon idag. Skönt!  Samling i marinan och ut på snorkeltur med stor fin skuta! Kanonhärlig båt, lapa sol på madreaser på fördäck och bara njuta av vind och värme.

Två snorkelstopp var inplanerade. Vattnet var skönt trots rätt mycket vågor. Det gällde att titta upp ibland och ha koll på båten då avdriften var stor. Hoppade i, kollade runt. Såg några fina firrar och tänkte, vad kul! Åt vilket håll ska jag simma för att se mer?  Simmade runt, men det var inte mycket fisk här. Visst, vi har snorklat på många fina ställen så vi är väl lite bortskämda men liiiite fler firrar hade vi önskat oss. Jag hörde en person säga att hon tyckte det var bra. Antar att det var hennes första snorkling.

Men det spelade egentligen inte så stor roll. Det var härligt att simma runt. Vi snorklade ovanför ett  vrak och därunder simmade dykarna. Roligast var att simma i deras luftbubblor 🙂

God och mysig lunch. Har hittat människor är mycket trevliga i sällskapet. Det finns en del av den andra sorten med. Inte otrevliga, men lite.. hmm.. korkade. Frågor som ”är det en motorcykel eller en böneutropare som låter” måste ju vara av den typen som reseledare berättar för varandra på kvällarna…  Fniss.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kanonfin båt att åka med!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jetteråttan hade också en trevlig dag!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Birger satt still i flera minuter på däck!!!

Mycket trevligt hotell trots att det var enormt stort.

Mycket trevligt hotell trots att det var enormt stort.

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.