Nya resmål

Friluftsresedagarna i Göteborg fick besök av oss idag. Men kluven entusiasm åkte vi ner till Göteborg. Jag gillar egenligen inte att åka till Göteborg på helgen. Det räcker med varje vardag… Men nu var det ett antal föredrag om spännande resmål som jag gärna ville höra. Soligt väder och andra aktiviteter som lockade på hemmaplan gjorde det lite tveksamt….  men vi åkte.

Det var blandad kompott. Första föredragshållaren började med alla fel man kan göra. Jag bestämde mig för att vara positiv. Han verkade snäll och ville säkert väl. Men efter 20 minuter hade jag svårt att fokusera på innehållet och inte på hans usla framträdande.

  1. Man ska inte kontinuerligt säga att man inte är bra på detta… Till slut håller alla med!
  2. Är man inte bra på att fotografera kanske man ska be att få låna någon annans bilder
  3. Fattar man inte hur bildspelar fungerar på datorn så ska man nog be om hjälp istället för att under hela presentationen bläddra fram och tillbaka…

Övriga föredragshållare var ok. Två stycken var riktigt bra, men resten var bara ok. Synd faktiskt. Inget fel på ämnena, men jag hade väntat mig mer waow-känsla.

Ett par destinationer verkar absolut intressanta. Fast det tyckte jag innan också. Vi plockade på oss diverse broschyrer. Jag är sååå sugen på Patagonien och på Grönland. Att Birger plockade på sig en broschyr om löpträning i Alperna var dock definitivt en högoddsare….  Tror han blev förvånad själv, hörde att han mumlade något om de nya glasögonen…

rese

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.