Dans, kramar och lite tårar

Sista kvällen…  blandade känslor. Vi lagar världens bästa pizza. Erik fick bestämma menyn då det är hans sista kväll hemma, och då blev det egen pizza. Undrar om det inte är allra roligast att laga den ihop i det lilla köket. Stora killar som ska ha plats..  Vi kör musikkrig… Det är förskräckligt! Erik kör Nirvana och Marcus kör hans totalt hopplösa musiklista med låtar man inte kan förstå har spelats in. Idag vann Marcus… disco för hela slanten i köket.  Underbara ungar..

Och sedan blev det kram och tårar och hejdå. Jag åkte till Tullboden och Erik får skjuts till tåget imorgon av Birger. Sedan vidare och vidare och vidare för att till sist hamna på en liten ö med stora vågor i Filippinerna. Om allt går som han vill så kommer han hem till våren. Jag vill att han ska åka, ser att han längtar och förstår honom till 120%. Men det är min lille unge… Tur han är så bra på att krama sin mamma 🙂

mat 4

mat 1 mat 3-1 mat 22

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.