Hur tänker man?

Mina ungar… världens bästa… jo visst är de! Men ibland undrar man ju hur det tänks?

Kom idag hem och ville springa en vända. Behövde en macka innan att springa på så jag kollar i kylen. Jodå, gott om leverpastej. Så det blir min favoritmacka med just leverpastej tänker jag. Men det blev det inte. Båda paketen i kylskåpet såg ut som nedan. VARFÖR ställer man konstant in tomma mjölk- och juicepaket. Eller så sparas det en halv deciliter. Och leverpastejpaket där man inte ens kan skrapa ihop till 0,5 mm lager på mackan. Värdelöst!!

Frågar så rart jag kan hur de tänkt. Svaret är lika rart.. ”öh.. vet inte”.

Men från nästa veckan är alla paket snyggt ställda i kylskåpet och fulla med innehåll. Blir nog bra 🙂

leverpastej

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.