Cykling längs Göta kanal

En extra ledig dag – nationaldagen – ägnade vi åt skön cykling från Lyrestad till Tåtorp och tillbaka, dvs längs Göta kanal. Det blev cirka 6 mils härlig cykling i soligt väder. Lätt motvind neråt men go skjuts hemåt. Lite caching på vägen, men det var inte så lätt som vi trodde. Ganska många DNFer, men det var så härligt att cykla att det inte gjorde så mycket.

En enda trist sak med dagen…. jag körde över Birgers glasögon… kraaaasch!!  Hur stor är chansen att jag ska köra precis där han tappade dem? Satt såklart och pillade på GPSen på cykeln så jag såg dem inte.  Trist.

Så fint!!

kanal4

Juno kom förbi! Roligt!!kanal3

GPSproblem…  Inte nöjd!!

kanal2

Så härliga vägar!

kanal1

Drygt sex mil blev det säger GPSen…

karta

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.