Ett Foto i Timmen-dag

EFIT-dag.   http://ettfotoitimmen.se/

06.30  Vaknar på hotel i Hvidovre… hade ju tänkt mig sovmorgon men det bestämmer man inte alltid själv.  Skönt att vakna utvilad.

0700

07.30 Tittar ut från hotellet. Ser en fin modelljärnväg byggd i en trädgård. Är imponerad. Och gissar att byggherren har njutit oerhört av att skapa detta. Undrar om den får vara i fred, ser att det bor marodörer i huset bredvid…

0800

09:30 Letade på nätet och hittade en kajakuthyrare som verkade ha öppet och åkte dit. Och OM de hade öppet. Vilket ställe! Hyrde hela kittet och gav mig ut. Yippie!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

10:30  Först under en massa bryggor bakom små öar. Skyddat och trevligt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

11.30. Fika måste man.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

12.30 Paddla mera….

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

13.30 Sedan lite kajakhäng… så trevligt ställe! På Amager, Danmark.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

14.30 Gick en promenad längs stranden. Lite california-känsla, massor av aktiviteter. Det här verkade rätt svettigt.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

15.30 Lämnade stranden och tog mig en vandring för att cacha lite.  Saknade min cykel…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA 16.30 Himla bra namn på denna väg. Jag blev nämnligen anfallen av en jättestor och vildsint snok…. eh.. ok.. kanske inte anfallen men den  rörde sig väldigt snabbt.. och kanske inte så vild.. den stack åt andra hållet. Det gjorde jag med, men jag skrek i allafall inte. Det var bra gjort av mig 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

17.30 Lånar en cykel på hotellet och ger mig ut igen. Vädret är ju helt oemotståndligt. Jag cyklar ner till modelljärnvägen och beundrar den. Pratar lite med ägaren som är mycket van vid besökare. Vilket engagemang!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

18.30 En bokskog! Ren nostalgi för mig. Mamma! Vad hette bokskogen dit vi åkte och tittade på rådjur när jag var liten?OLYMPUS DIGITAL CAMERA

19.30 Cachar såklart. Mysiga danska miljöer överallt. Den är placeringen var ju inte alls dum!OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.