Jobbsöndag

Vi har väntat ett helt år på att det skulle komma en regnig söndag så vi kunde fixa skjutdörrarna till garderoben. Fototapeten har nästan börjat mögla i väntan! Men idag kom det tillräckligt många droppar därute för att vi skulle stanna inne och sätta fart! Det tog verkligen tid! Allting går inte alltid som man tänkt sig, men resultatet blev bra. Belysning i kattvinden, en björkskog döljer oredan som säkert snart kommer att infinna sig och Birger hann även spackla lite på byrå-fyndet som vi gjorde för några veckor sedan.

Skönt när saker blir klara!

Spackla är kanske inte så kul, men bra för slutresultatet
Fototapeten torkar på plywoodskivorna
Skenor sätts på runt skivorna. Birger har simultankapacitet, kan prata och hålla i samtidigt!
Det har gått mer en 12 timmar mellan första och sista bilden. Men nu är det klart!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.