Roligt att skapa

Känner att jag har så mycket tid. Vilken lyxig känsla! Ingen tid går åt till att åka till jobbet. Befinner mig hela tiden i Tullboden så jag kan gå ut och göra saker som jag normalt hade skyndat med under helgen bara. Nu kan jag pilla en stund, sluta om jag vill och fortsätta när det passar.

Jag har dessutom gått lite kurser, lite kreativa kurser. Väldigt kul! Får väl akta mig så det lite blir för mycket krusiduller i trädgården… men vad 17, jag tycker ju det är skoj!

Igår kväll tyckte jag en höra var lite tråkig, så jag grävde upp gräsmattan. Idag hämtade jag lite förbjudna stenar i bergen och satte en kant, hämtade ormbunkar i skogen och planterade dem samt hittade några stora fina stenar som jag paddlat hem någon gång och sparat för just detta ändamål (tror jag). Nöjd!

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Marie Ljunggren skriver:

    Så mycket fint du gör 👌 Super läckra saker

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.