Springa gör jag…

Inget gym, inte mycket omväxling. Klagar inte, det finns så många som det verkligen är synd om.

Försöker göra det bästa av situationen genom att fokusera på positiva saker. Som t ex att jag kan springa i dessa vackra omgivningar. Springer samma runda cirka tre gånger i veckan. Skulle vilja lägga om rundan lite men erkänner att jag inte vågar på grund av vildsvin. De är överallt nu! Hoppas verkligen det blir en rejäl avskjutning snart.

Men jag njuter av Buarundan i stället. Där ser jag inga grisspår iallafall!

Vy från Bua hed mot Malmön. Fint.

Du gillar kanske också...

4 svar

  1. Erik Sjöstedt skriver:

    Gött att slippa gym! 🙂 Dessutom springa! Vildsvinen springer undan. Vi har också en del här hemma. Ibland när man lufsar med pannlampa och de är mörkt låter de nära fast de drar nog vidare.

    • Jette skriver:

      Jo, jag tror också de mest springer undan, men när en kulting springer över stigen blir man ändå lite fundersam…”var är mamsen tro”? Tar ibland med grannens hund, det har känts bra, ända tills andra grannens hund fick hela bröstet uppfläkt häromdagen…. usch! Jag har stor respekt för de där typerna. Men.. jag springer på heden, där är det grisfritt för tillfället 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.