Volvo Ocean Race

Jag har nog varit på kanske max tre segelbåtar i mitt liv. Kan ingenting om segling. Men tycker det ser härligt ut att flyga fram över havet utan motor och i tystnad….    Fast riktigt så är det nog inte på Volvo Ocean Race. Ojoj, vi fick en förevisning och en presentation som fick oss att tappa hakan! Vi var där med jobbet och alla tyckte verkligen det var spännande att höra om tävlingen.

Sedan fick vi gå ombord.. och min första fråga var ”var är myset”?   Allt var totalt avskalat. Nä….  jag blir nog kvar i min kajak jag 🙂

Mysigt häng med kollegor

Catherine gillade Vestas båt

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.