Månadsarkiv: juni 2021

Munkedals FF gästar Tullboden

Ronny frågade om vi kunde paddla från Tullboden denna onsdag – och det är klart vi kunde det! Lite oroligt i morse med massor av vind i prognosen, men som så ofta kom det helt på skam och vi fick en härlig kväll på vattnet. Massor av folk men bra logistik och uppdelning i två grupper gjorde att allt blev smidigt. Med nordlig vind var det perfekt att hålla till på Malmöns västsida. Där kan man inte alltid paddla så det var roligt att komma dit igen. Fika i kvällsolen med goa människor. Kajakmänniskor är alltid bra! Hurtig-gruppen...

Ännu en ljuvlig midsommar i Friheten

Anna & Bernt-Åke bjuder in till sitt makalöst fina ställe Friheten, strax utanför Hällekis. Tredje midsommaren hos dem, lika trevligt varje gång, men i år slog nog vädret rekord i att vara perfekt! Underbara dagar, god mat, god stämning, ljuvlig miljö, härlig båttur och till och med bad för mig. Så njutbart!

Vandring med VänerCachers

Björnerödspiggen, bohusläns högsta topp stod på tur för vandring med VänerCachers. Den var utmålad som ”krävande” men visade sig vara en mycket enkel vandring upp till toppen där vi kunde njuta av utsikten och slåss mot knott. Så väldans trevligt att ses igen. Burkar hittade jag inte en enda själv, men det var ändå sällskapet jag var ute efter mest. Efter vandringen åt vid mumsig högrevsburgare på första parkett i Hamburgsund. En mycket trevlig dag!

Nheri tar studenten

Lilla minstingen Nheri är inte så liten längre. Student blev hon idag, exakt 11 år efter att första kusinen Erik blev student. Coronaanpassad jättefin mottagning på Gothia Towers. Påkostad och tjusig, helt enligt Susanne. Så trevligt ordnat och roligt för Nheri med uppvaktning i omgångar. Tack för fin mottagning!