Månadsarkiv: maj 2021

Mimmi & Lasse paddlar med oss

Paddlar för fjärde dagen i rad. Även idag en trevlig paddling. Grått och lite kallare men vem klagar på medvind runt hela Smögen med stopp för räkmacka och annat gott på Göstas som lunch? Mimmi och Lasse förgyllde vår lördag och vi hade ännu en trevlig dag. En dryg mil att paddla runt Smögen. Vi tog god tid på oss och njöt hela vägen 🙂

Kajak kajak

Gör vi inget annat? Just dessa dagar blir det en del kajak, men faktiskt hinner vi mycket annat också. Birger slipar byrå, jag rensar trädgård och sätter potatis. Har dessutom målat dörrar till sjöbodarna i klubben – men det är ändå morgonens kajaktur som känns roligast med dagen – så det är de bilder som hamnar här.

Jobbsöndag

Vi har väntat ett helt år på att det skulle komma en regnig söndag så vi kunde fixa skjutdörrarna till garderoben. Fototapeten har nästan börjat mögla i väntan! Men idag kom det tillräckligt många droppar därute för att vi skulle stanna inne och sätta fart! Det tog verkligen tid! Allting går inte alltid som man tänkt sig, men resultatet blev bra. Belysning i kattvinden, en björkskog döljer oredan som säkert snart kommer att infinna sig och Birger hann även spackla lite på byrå-fyndet som vi gjorde för några veckor sedan. Skönt när saker blir klara!

Arbetshelg i TVSK

Solen skiner och värmer. Folk är glada. Vi kan ses utomhus, fika i solen och glädjas åt sommaren som är i antågande. Vi lägger i bojar, båtar, städar klubbhuset, kajakförrådet, riggar vindsurfingbrädor, lagar kajakroder, skakar dynor, målar sjöbodar, sopar båtförråd och lägger upp ved för kommande tunnbad. Allt är bara en enda stor förväntan inför det som komma skall. Så himla härligt!