Månadsarkiv: augusti 2022

Billdals öhav

För ovanlighetens skull åkte jag söderut. Mötte upp med Veronica och Anna vid Billdals badplats. Grått och lite regn i luften, men galet vackert i den helt stilla och varma luften. Vi packade kajakerna och gav oss ut på en tur. Jag hade gjort en rutt i GPSen som vi försökte följa slaviskt. Slaviskt betyder att vi fick gå ur kajakerna och lyfta över vid åtminstone ett tillfälle. En låååång lunch med lite wraps och kladdkakor som tog oss till himmelen avnjöts och regnet avtog helt. Det blev till och med lite solstrålar. Dagen var lugn, skön, bedårande...

Stockenträffen

Årets största kajak händelse är igång. Mycket jobb och mycket skratt, många kramar och galet roligt att träffa alla härliga kajakmänniskor. Här kommer först en film och sedan lite bilder då jag ju paddlade med Fotogruppen

Handarbete

ja… massor av handarbete hinner jag med också. Några saker är på gång att avslutas och i huvudet finns måååånga nya projekt. Nöjd blev jag verkligen med den första pläden till campingstolen.

Ut med båten

Man har för många saker. Vi prioriterar inte båten men nu har den passat bra när vi inte orkat paddla och inte får umgås med andra + att vädret varit fantastiskt!

Mura lite

Mår riktigt bra efter Coronaattacken men håller mig isolerad. Då blir jag lätt uttråkad och idag blev resultatet en liten mur.