Tullboden

Så kunde jag inte hålla mig. Skulle gärna lägga mer tid i Tullboden men det är lite svårt att få ihop det just nu. Idag blev det iallafall läge och en skön kväll med betonggjutining, omplantering av pelargonierna och lite prat med grannar.  Mitt i alltihop tog orken slut och då är det helt ok att bara släppa allt och gå in…   så skulle Lilla Mamma aldrig ha gjort!  Kanske inte jag heller förut, men nu gör jag det och även om jag inte gillar det så blir det bäst så.

Det kommer en dag i morgon med och då kanske jag kommer en bit vidare!

Fick fram det senaste betongalstret… en trasig kruka ingjuten i en betongplatta. Tja.. sämre kan det ju bli 🙂

kruka

Istället för att slänga en trasiga krukan blev det ett välkomnande blickfång. Nöjd.

betongborr

Nu kan jag blanda betongen i källaren utan att stänka och utan att få betongdamm överallt. Tror jag är släkt med Einstein så smart jag är… eller är det kanske bara morfars gener?? 🙂

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.