Film från Motala.. och lite annat

Sitter man hemma och snorar och inte kan göra så mycket annat så kan man ju sno ihop en film till 🙂 Här kommer en film från helgens utflykt till Motala. Det är både Michael och jag som har filmat, roligt att få använda bådas material.

http://https://www.youtube.com/watch?v=NKp9XYWSyzU

Att ha vår Erik hemma är härligt och roligt. Det är dock också lite av en påfrestning för alla. Han stökar..  jisses vad han stökar! Men han gör det på ett ganska charmigt sätt. Han lagar mat, god mat, lämnar ett kaos i köket… han lämnar grejor överallt. När jag ger dem till honom och ber honom ta undan dem så hamnar de i högar på hans rum… jaja.. där får han göra som han vill

Mackan letade efter sina mysbyxor….  han letade i hela rummet. Han har dem ALLTID på samma ställe. Han letade i tvättkorgen, strykhögen (jag stryker INTE mysbyxor) och till sist tittar han på Erik och ser dem PÅ honom… hmmm säger Mackan.. är inte det där mina mysbyxor??  Ehh.. jag trodde det var mina svarar Erik…  Hmm.. var hittade du dem frågar Marcus? ….. På ditt rum svarar Erik och flinar.    Tja.. vad säger man???

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.