Sista paddlingsdagen

Sista dagen med kajakerna. Vi åt frukost med Karin och Johan, så roligt att träffas måste jag säga!

Sedan upp till norra delen av Vårdö där vi spanat in ett ställe som skulle vara lite mysigt. Genom vassrännor och laguner för att komma fram till en sandrevel.  Det blev en bra dag.. men inte riktigt som det var tänkt….

Vassrännor låter mysigare än de är! Jag har paddlat en sådan förut … men det var i december och då var det rätt flugfritt. Nu var det miljoners miljoners småkryp som täckte hela oss och hela kajakerna. Vi letade och letade efter öppningen in i rännan och när vi till slut hittade den så tänkte vi att tja.. varför inte??

Det var FEL! Herregud så vedervärdigt! Vi paddlade en 20 meter och sedan vände vi. Birger gick iland och dansade någon sorts krigsdans och fick av sig det mesta i klädväg. Hihi… Jag sköljde av mig ute på havet istället och lät honom dansa klart. Inte läge att be honom skynda sig!

Någon lagun kom vi inte till, men sandreveln kom vi till och den var fin. Sedan hittade vi ett supermysigt lunchställe där Birger gjorde skäl för sitt namn Den Naken Cacharen och skvalpade runt i det våta och torkade på några fina klippor.

Totalt 15 km blev det, en bra dag, om än inte lika vacker paddling som förut.

30jul16 a

Det ser betydligt bättre ut än det var… filmbevis kommer så småningom!

30jul16 b

Skön paus!!!

30jul16 c

Näcken på plats!

30jul16a

Skön temperatur i vattnet och inga alger.

30jul16d

Riktigt härlig plats för lunch och bad.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.