Dålig sikt och lukt

Dagens lunchpromenad gick rätt in i dimman. Det var väldans vad dimmigt det blev! Hoppas det går över till imorgon då vi tänkt paddla. Inte för att det finns så mycket att krocka med där ute på havet just nu, och med gpsen hittar vi väl hem igen. Fast.. jag har lärt mig att vattendroppar hindrar satelitkontakten.. hmm…. vem var det som sa det nu igen…. ?  Vi får ta ett beslut imorgon på hur bra det är att paddla.

Jobbar ju i Tullboden. Blev så inne i mina uppgifter att jag missade att lägga på en vedklabbe. Det pyrde lite fortfarande i kaminen så jag fick en snilleblixt. Jag kan ju vira in vedklabben i lite garn. Har några restfärger som jag klippt av ett melerat garn som jag inte vill ha i min pläd. Himla smart…. eller inte kanske….. Luktade APA när det brann i kaminen. Nåja, då fick jag vädra och fick lite syre och blev lite piggare. Inget ont utan något gott 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det är nog bara 150 meter till Björnholmen… men svårnavigerat idag!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag rekommenderar inte att använda akrylgarn för att förvandla glöd till brasa! Resultatet känns kanon först, brinner jättebra, men lukten! Lukten! Yack!!!!

 

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.