Arbete och SUP i Tullboden

Full fart från morgon till kväll!  Tyckte jag var uppe hyfsat tidigt men när jag gick ut satt morfar redan nöjd på bänken och tittade på stenarna som han lagt i betong. Nu ska det inte komma in någon höst eller vårflod i källaren.

Sedan var det aktivitet!!  Det bilades betong, handlades färg, plockades äpplen, putsades fönster, syddes nya källargardiner och mycket mer.

tull1

Morfar och Marcus skyfflar betongklumpar. Inte lätt för Marcus att jobba i källaren där han aldrig kan stå rakt.

tull2

Inspektör Asta kommer ner och kommenterar lite och ser till att allt går rätt till 🙂

 

Erik vill paddla runt Björnholmen på sin surfbräda och eftersom han överhuvudtaget inte syns så vill jag gärna följa med på min SUP-bräda. Men puh vad jobbigt! Motvind motvind! Man är ett sådant vindfång när man står upp så det blir tufft. Erik drog ifrån men var snäll och väntade in mig när vi kom runt på andra sidan. Då var det min tur att vara snabb. Medsurf på vågorna och jag kunde till och med lägga mig på brädan och invänta honom. Men så snart vi kom i motvind så drog han iväg igen.

Väl i land såg vi att spången till flytbrygan lossat och låg och guppade utan fäste på flytbryggan. Vi fick hoppa i och baxa upp den på flytbryggan. Då var det skönt att ha bastun igång.

tull3

Det såg ganska platt och lätt ut när jag gick ut.. men ack vad jag bedrog mig!

 

tull4

Erik är stark.. att paddla runt liggandes på brädan är tydligen jobbigare än att bara simma. 1,8 km blev det idag.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.