Onsdag, jobb och vernisage

Visst tar det emot att jobba när det är soligt och fint ute. Sitter bakom rullgardinen och tvingar mig själv att ta tag i saker som inte känns särskilt inspirerande. Men egentligen är det inte ett dugg synd om mig! Efter arbetsdagens slut cyklar jag ner och badar på 2 minuter, ligger på bryggan och solar och har det bra.

Jag har nämligen totalt fått sparken från mitt eget lastpallsprojekt med motiveringen att jag är så slarvig. Det rör mig inte i ryggen, nu är jag helt säker på att allt blir målat fint och noga så resultatet blir kalasbra. Extremt långsamt torkande färg bara. Men vilken dag som helst kan vi nog  bygga ihop soffhörnan.

Marcus hjälpte med maten idag. Lite väl mycket grönsaker, är det inte tyckte han? Tror han blivit bortskämd av morfars böff? Kan det vara så kanske ? 🙂

mat

Vad är det för fel på lax i spenat??? 🙂

Sent på kvällen var det vernisage hos Sylvia. Så roligt och inspirerande att komma och titta på hennes betongalster. Jättefina var de! Nu kommer vi att ordna en flerdagarskurs i Tullboden nästa år där vi bjuder hit en lärare. Ska bli kul. Blir ”by invitation only”, dvs inga barn…!!!

betong

Underbara ljusklot gjorda av badbollar. Måste jag också göra!!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.