Fotodagbok – februari 2008

29 feb

29feb08

Afterwork med tågtjejerna. Försökte ta på hela gänget men de andra blev så suddiga.. undrar varför?

27 feb

27afeb08

Ett gäng tjusiga påsar står färdigpackade på kontoret och väntar på att bli utdelade på kvällens rekryteringsevent….

26 feb

26feb08

Är det bara jag eller…?

Under helgens lilla utflykt till Värmland stannade jag till i Sunne och hamnade i en butik som jag först avfärdade som ”för porrig” men sedan visade sig ha riktigt fina saker, och framförallt, fantastisk service. Gick igenom allt från leopard-mönstrat (antingen älskar man det eller så hatar man det sa tjejen i butiken på klingande värmländska när jag försökte undvika att grimasera) till rosa siden.  Handlade iallafall några fina saker och när den (hyfsat dyra) notan betalats så fick jag allt i en fiiiin strandväska.

Men…. hur gärna vill man gå omkring med en väska som det står ”Läckra underkläder för större kurvor” på? Börjar inte betraktaren då genast fundera på storlekar?

Vill man det???? 

Var iallafall en superfin butik – kolla in www.shangrila.nu

25 feb

25feb08

Det porlar överallt… vår i luften! JA TACK!!

24 feb

22feb08

Dax att åka söderut! Men det här gör vi om…. snart.. 🙂  Fler bilder från helgen här…

23 feb

27feb08

På skattjakt i vidderna i Värmland, vilket inte var så konstigt! Alla skatter hittades, Harry trivdes med det fria livet efter 20 år i garderoben och Clara var framgångsrik i sitt skattletande!

22 feb

24feb08

Tarja, tulpaner, vin och månsken – perfekt start på en helg i Värmland 🙂

21 feb

21feb08

Min gamle kompis Harry & jag ska åka till Värmland över helgen. Vi packar ner nödvändigheterna som den här gången inte består av så mycket sladdar, utan andra humörshöjande attiraljer. Det var länge sedan Harry var ute och rörde på sig så han tycker det ska bli jättekul – nästan lika roligt som jag tycker!!  Bästisar är och förblir bästisar!

20 feb

20feb08

Åter på Göteborgskontoret upptäcker jag att jag fått en ny kollega! Rosa 12 veckor har anställts som sällskapsdam till Orvar som är några månader äldre. Tillsammans kommer de båda att vakta kontoret…. eller rättare sagt, gömma sig under receptionsdisken så ingen ser att vi har kontorshundar. Lustigt att man kan vara så söt när man egentligen ser ut som om man sprungit rakt in i en vägg….

19 feb

19feb08

Tulpanerna, mina stoltheter, är oroväckande stora. Tänk om det kommer en köldknäpp…. Fast idag var det verkligen vårligt, lika bra att tro på våren och sluta oroa sig!

18 feb

18feb08

Så var det Stockholm igen. Finare väder här uppe iallafall. Här en vy från ingången till kontoret.. ja, ingången till jobbet är till vänster, jag jobbar inte i Adolf Fredriks kyrka… 🙂

17 feb

16feb08

Dax att stöka till i vardagsrummet igen.. nu är det lister som målas…  Känns som en byggarbetsplats, dvs helt som vanligt. Mer bilder från denna dag under EFIT.

16 feb

13feb07

Jag fick en idé om att ”vi” skulle måla om innertaket. Det slutade som det brukar – jag får underkänt och Älskling får göra jobbet själv. Jag övade mig istället på olika exponeringstider med kameran. Har köpt ett stativ….. Älskling säger att jag är ”värre än Tomas”. Tomas förstår mig säkert…

12 feb

En date i hotellbar i Stockholm! Världens bästa Micke hade en timma ledigt i sin kalender och jag bokade genast in mig och uppdaterade mig på hans liv. Så fantastiskt roligt att träffas igen, inte setts på många år, men med några människor kan man bara fortsätta där man slutade. Micke är en sådan! 🙂

12feb08

11 feb

11feb08

Hur många elektronikprylar kan man behöva för en resa till Stockholm? Jo.. ungefär så här många: en pc, en mobil, en iPod, en GPS, en kamera, hörlurar till datorn för IP-telefoni och diverse sladdar för att koppla upp alla prylarna.. så klarar man sig säkert ett par dagar 🙂

10 feb

10feb08a

Sportlov börjar nästa vecka. Vi åker ingenstans men det verkar inte vara något problem för grabbarna här hemma som tydligen har fullt upp med pingis, laserdome och rollspel hela veckan. Imponerande program serveras av kommunen!

9 feb

10feb08

Härlig helg i Tullboden. Blev imponerade av grannens hus som tar en fantastisk form. Läckra fönster och riktig känsla av Kaptenshus på västkusten. Tror det finns några på vägen som är lite avundsjuka.. hihihi

7 feb

7feb08Överraskning som heter duga!!! Långväga besök från Finland dök upp helt oanmält! Så otroligt roligt! Vesa hälsade på och tyckte nog att det var lite roligt att återse Stenungsund.

Tack Eija för att du gav honom tipset att komma förbi hos oss! Snart måste vi hälsa på er 🙂

6 feb

Ännu en kväll i Stockholm. Promenerade, letade rätt på några geo-cacher och njöt av den otroligt vackra staden.

6feb08

5 feb

Geo-caching i Stockholm på kvällen var vackert även om jag hade tänkt få lite större utdelning. En skatt hittades, den andra förblev ett mysterium. Men inte för alltid hade jag tänkt mig!

5feb08

4 feb

Mmm.. kvällens måltid blev en fisk i god saffranssås. Inte så dumt på en måndag!

4feb08

3 feb

Blåsigt och kyligt men vi gav oss ut på lite geo-caching idag med. Älskling blev inspirerad igår och även idag var det han som hittade skatten och fick tag på ett bra byte: ett mynt från Tchad..  Inte så många som har. Sms:ade med Marga, en geo-cach-kompis som hållt på lite längre och hon ”varnade” att man kan bli beroende av detta. Sämre drog kan man ju råka ut för 🙂

3feb08

2 feb

Fruktfatet påfyllt, ska ätas ikväll med smält choklad. Mmm… Skulle haft med mig kameran på skattjakt idag, var på en underbart fin utsiktsplats, men typiskt nog låg kameran hemma. Älskling hittade sin första skatt – nu fick han blodad tand tror jag 🙂

2feb08

1 feb

Suddigt kort taget med mobilen, men kunde inte låta bli. Vilka andra än stockholmare fixar en konstgjord snöhög och ställer långfärdsskidor i dem för att locka kunder. Fiffigt!!

1feb08

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.