Fotodagbok december 2010

        14 december 2010

En kall men vacker utflykt till Halden med Helene och Urban som här lapar lite sol på det lokala fortet.

 14dec10

13 december 2010

Borelia!! Mitt i smällkalla vintern? Inte klokt, men det har jag lyckats få. Fick ordination av fabror doktorn idag: ingen städning, ingen strykning, sex tre gånger om dagen och så rikligt med choklad. Så var det!  Ganska säker på attt det var precis så han sa!…  Jag ska strax öppna paketet som jag hämtade ut på apoteket och se om det finns en skrifligt bekräftelse på detta!

13dec10

12 december 2010

Några kalla men härliga dagar i Bruksvallarna har givit resultat som jag knappt vågat drömma om. Go känsla att ha med sig hem!  Många fler bilder hittar du här:

12dec10

7 december 2010

Tror jag börjar bli gammal! Gillar att kolla på småfåglarna när de roffar åt sig solrosfröna från vårt skafferi.

7dec10

6 december 2010

En tur till Helsingör med mamma och pappa. På jakt efter den perfekta kalkonen och fläskstek med svål. För sådana tuffa uppdrag krävs det att man fyller på ordentligt med smörrebröd – vilket var precis vad vi gjorde.

6dec10

5 december 2010

Hockey i Scandinavium. Faktiskt har jag aldrig varit på en ”riktig” hockey-match så även om jag inte har något större intresse av idrotten som sådan var det kul att gå dit i studiesyfte. Eftersom jag fått biljetterna av Karin som är HV-fan och Marcus också är det så sällade jag mig till den hejaklacken. Vi var något färre än Frölundas supporters men det gjorde det hela ännu roligare. Riktigt spännande att sakta dras med i spektaklet på isen men också att följa det stora gemensamma känsloupplevelserna ”jaaaa”… neeeej!!!… Ohhh….. osv.  Det var roligt och jag skämde inte ut mig alltför mycket med för högljudda frågor till Marcus om varför det blåstes av titt som tätt. Ibland sköter man sig!

5dec10

4 december 2010

En skidtur på Norra Fjället med goa kompisar blev årets premiär. Lite vingligt i början men till slut kändes det riktigt bra. Nu är det laddat för Bruksvallarna!

4dec10

2 december 2010

Gick en låååång promenad idag. Drygt 11 km faktiskt. Mötte denna påpälsade stirrande typen på vägen. Undrar om han också heter Frank?? Erkänner att jag är barnsligt förtjust i reklamfåret Frank…  Uhuh? 🙂

1dec10

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.