Månadsarkiv: maj 2018

Sagolik paddling från Tullboden

Ingalill frågade om vi ville följa med på en paddeltur… det lät ju mysigt!  Iväg tidig förmiddag och så långsam njutbar paddling runt våra kobbar och öar, över till Fisktetången, vidare till en liten lagun där vi lämnade kajakerna och gick upp på toppen av Långö för att fika och njuta. Drönaren skulle upp och fota lite fina vyer, men fick sällskap av lite för aggressiva måsar för att det skulle kännas bra, så den fick landa snabbt igen. Vi paddlade vidare, letade reda på trånga kanaler och paddlade lugnt och sakta för att verkligen njuta. En underbar...

Cykling på Malmön

Inget arbete idag… vi tog cyklarna och cyklade runt på Malmön i underbart väder. Lite reparation av gamla cacher och utlägg av nya.  Vi cyklade på en del av ön vi inte riktigt besökt tidigare. Tänk att det fortfarande finns såna platser efter alla dessa år! Ännu en bild på Birger Bengtsson ?

Grattis till mig på födelsedagen

Födelsedagar brukar ju vara trevliga. Det var den här också. Massor av grattishälsningar per telefon, facebook och i verkligan livet. Urfin teckning av grannarnas barnbarn. Så gulligt! Pappa murade fundament till mitt växthus. Det blir sååååå bra. Blommor av mamma och pappa, grannar och vänner. Present från make och barn. Så mysigt! Avslutade med långsamt skön paddling med Margaretha och så morfars goda lasagne. Kalasdag!