Månadsarkiv: maj 2017

Drönarträning

Drönarträning

Oj.. det är lite nervöst att flyga drönaren. Men träning ger färdighet. Lite trist att bara flyga åttor och öva…  men det var blåsigt idag så vi vågade inte gå så högt. Filmningen är kass.. men jag är imponerad över kvaliteten på bilden.. och hur stabil kameran är med tanke på blåsten.  

Som en sommardag!

Vi kom iväg tidigt!  Iväg med kajakerna före 9 och mot Hållö.. fast det visste vi inte då. Vi tog oss till Lösa tångarna… vidare till Stenskär och sist till hållö där vi hittade en klippa i lä och grillade lite korv och bröd till lunch. Såååå härligt!   Soligt, stilla, båtfritt och lite lite medvind när vi skulle hemåt.  Sedan lite provflygning med Mavicen på bryggan, grill och så samkväm på bryggan på kvällen. Det känns verkligen som om sommaren rivstartade!   Och så den första lilla filmen med drönaren… vågade inte flyga ut över havet idag.. nästa...

Breddläger i Tullboden

Heldag i trädgården – härligt! Nu kan sommaren börja!  Och det gjorde den, särskilt i TVSK där man har breddläger i helgen – dvs, alla får vara med. Och vilket väder de får ungdomarna. Kul!!  

IBMklubbspaddling

Paddling för hela slanten just nu!  Ikväll prickade vi en fantastisk kväll då vi paddlade med IBM-klubben och utfick från Bleket med www.kajaktiv.se som guidade oss bland kobbar och skär en helt ljuvlig majkväll.  Kvalitet!!!!

Paddling i Stigfjorden

En skön dag där vi skulle paddla runt lite lätt och logga cacher på öarna i Stigfjorden.. det var planen.  Det blev en bra dag – men vi fick slita stenhårt för de cacher vi loggade!  Långt mellan holmarna var det i motvind och en del av dem hittades inte. Men trevligt hade vi och man blir stark av motvind! En go dag!! Paddlade från 09.30 till 18.00…. det är länge!