Kategori: Kajak 2015

Geocaching med kajak på nyårsafton 0

Geocaching med kajak på nyårsafton

Äntligen lite paddling i hemmavattnen. Paddlade några kilometer söderut för att ta en geocache som är placerad så att man måste passera en monsterhage. Därför har den varit ologgad länge länge… Men om man tar den sjövägen så lär man väl kunna undvika dem ….? Nä… monsterhästarna stod och väntade på mig när jag kom fram. Fast.. de verkade stela av frost så jag tog mod till mig och gick iland. Otroligt nog så brydde de sig inte om mig… så jag kunde logga och sedan paddla hemåt. Det blev lite mycket surf på vägen hem för årstiden och utan...

0

Hamburgare!!

Hamburgare…. Gott. Idag godare än på länge. Erik och jag fixade egna hamburgare..  Bakade eget hamburgerbröd och egen avocadosalsa. Yum!  Jäklar vad bra vi är 😀

0

Snö!!

Vi gjorde ett bra val som åkte hem igår. Snö och halka gjorde vägarna betydligt mindre roliga idag.  Sovmorgon till efter 10… så skönt! Kommer knappt ihåg när jag hade det sist! Erik undrade om jag var sjuk när jag åt frukost vid halv 11 i morgonrock 🙂 Tittade med lite längtan på den insnöade kajaken. Tänk om det blåst lite mindre… Älskar att paddla när det är snö på kobbarna. Kanske…. vore kul att paddla i stenungsundsvattnet lite.

Paddelfilm från i lördags 0

Paddelfilm från i lördags

Paddelfilm blir det ju lite då och då. Här kommer en från lördagens glöggpaddling utanför Skärhamn. I det närmaste perfekt paddling, fattas bara lite is och snö.  

0

Glöggpaddling med Tjörns kajakklubb

Traditionsenlig glöggpaddling med Tjörns kajakklubb. 18 glada själar samlades i Skärhamn och Robin ledde oss bland kobbar och skär. En riktigt fin paddling! Hade inte koll på att det var så fint här. Har ju paddlat här en gång förut men nu var det snirkligare och mysigare. Lite gamla dyningar låg kvar emellanåt och det kom allt en del rejäla vågor – men inte mer än att det bara var kul. Lunch i solen på Flatholmen med glögg och lussebulle. Ljuvlig dag!

0

Paddelhelg

En riktig paddelhelg blev det!  Min tur att anordna en tur med Tjörns Kajakkklubb och det blev riktigt fin uppslutning! 18 glada laxar i kajakerna trots rejält med vind och lurig väderprognos.  Men det blev lyckat! Massor av övernattande gäster, många som inte kände varandra, god stämning, nördigt kajaksnack hela helgen och bastubad, tunnbad och till och med en ”galning” som hoppade från hopptornet. Brrr!! 10 grader i vattnet nu, men 40 grader  i tunnan.