More from: Kajak 2017

Sommardag….

Jo, jag har börjat jobba, men det känns knappt. Hoppade direkt i kajaken, njöt av att det fantastiska vädret.. fotade, trivdes, fikade.  Sedan ringde Marcus hem mig för att få en båtförare när han och Felix skulle dyka. Klart mamman ställer upp. Roligt att se dem hoppa i!

Väl hemma var det varmt i badtunnan, bara att hoppa i. Hur bra har vi det inte i Tullboden. Bara sååå trevligt!  Efter ngn timma i tunnan dax att gå hem där Erik grillat och fixat.  Vardagar på det här viset funkar fint!

Genom favoritrännan

Iland på en liten kobbe, leka med drönaren

Drönarfoto

Felix och Marcus och dykargrejorna

Härlig utsikt från badtunnan

 

 

Share

Sommar i tullboden

Paddling med flera kamraträddningar, insikt om nivåer och härligare väder än prognosen. Inte dumt alls!

Ny liten strand har skapats efter regnvädret. Inte så dumt

På Pärlarne

Malin kan det här….

Första gången för Maggan!

Anders – vår super-rollare, Ingrid och Maggan

Dan vet var grunden är…

Ingrid paddlar vant

Anders i sin grönlandskajak

Dagens badare – men också hjälte – som tog sig upp i kajaken flera gånger.

Härliga Dan och Charlotte

Share

Tillbaka i Tullboden

Borta bra med hemma bäst! Så härligt att få komma till Tullboden. Jonathan följde med oss och vi nästan kastade oss ut med kajakerna. Fin dag i solen och inte mycket vind. Härligt att få visa kusten från sin bästa sida. Jonathan tyckte nog det var toppen 🙂

På väg ut… blir bra detta!

Paddelföring övas!

Lycklig kille!

Share

Paddla med Marcus

Tur man har två söner. Vill inte den ena kan man tjata på den andre. Ikväll blev det Marcus tur att följa med på en tur till Pärlarne. Vi tog med drönaren, så blev det lite extra kul. Vilka sköna kvällar!

Så härligt ljus!

Marcus mellan taken!

Pärlarne är just en pärla!

Bara vi!

Snart hemma!

Share

Paddelkväll

Lyx!!!  Äta mat med killarna, få godkänt på rätten. Ärligt talat, det är som att lära sig laga mat på nytt när man ska försöka variera sin veggo-matsedel. Inte så himla lätt. Måste tillfredsställa både Marcus som vill ha kött och Erik som inte vill… och jag vägrar laga olika maträtter. Erik lagar såklart mat ofta men jag vill gärna har lite annat också…   Men idag blev det godkänt av alla. Tur det!

Men lyxen kom efter! Paddling. Erik bestämde sig för att hänga med. Så kul! Vi paddlade till Malmön där vi handlade smör som fattades. Handlade lite godis som vi mys-åt på Pärlarne i solen och sedan långsamt hem igen. Tramspaddling, finpaddling, prat om allt. Kvalitetstid!!

Fika på Pärlarne i kvällssolen

Hej kameran 🙂

Ljuvliga speglingar i Malmöns gamla hamn

Så härligt!

Kul att Erik vill paddla med sin mor!

 

Share

Makrillsfiske…eller försök till… :)

Mötte upp ny paddelkamrat från Tjörn ute på fjärden. Med oss hade vi makrillsfiskeprylar – nu ska vi se om det går att dra upp till kajaken. Borde ju gå! Hade med mig kniv, vedklabbar för att mörda dem, plastback och paravan.. men ingen fisk gick på mitt bete. Det låg många båtar ute, jag cirkulerade runt dem och frågade hur det gick. En fick 47 !!!  Varför fick vi inga??

Nåja, vi slapp rensa och fick en finfin kväll.   Paddlade sedan åt varsitt håll, jag fikade på Stenungsön innan jag paddlade hem till Lotshuset och så mötte Birger upp med glass. Väldans trevligt 🙂

I väntan på fiskekompisen. Jetteråttan och Uteliggaren är otåliga!

Eget påhitt med RAM-fästen och dörj. Blev riktigt bra… fast… jag fick ju ingen fisk.

Thomas räknade famnar… då gjorde jag också det. 🙂

Många båtar ute ikväll, många fick makrill, men denna seglade bara förbi.

Share